DIT FLYTTEFIRMA PÅ SJÆLLAND!
Flyttefirma fra Næstved, Sjælland tilbyder flytning for private og erhverv, nedpakning, opbevaring og andre services

Har du brug for et pålideligt flyttefirma på Sjælland? AF Continental Removal flytter for dig både som privat og som virksomhed. Som flyttefirma på Sjælland hjælper vi dig med nedpakning og flytning rundt i Danmark eller til udlandet. Desuden tilbyder vi opbevaring i flyttefirmaets opvarmede og tyverisikrede lagerhal, der også ligger på Sjælland.

Flyttefirma på Sjælland for private og erhverv

Vi er en pålideligt flyttefirma, der hjælper private og erhverv over hele Sjælland med flytning i ind- og til udland.

Vi har 18 års erfaring som flyttefirma på Sjælland. Vi passer godt på dine ting og du kan stole på os. Som Sjællandsk flyttefirma lever vi af tilfredse kunder. Vi lever af et pletfrit ry. Skulle der mod forventning ske en skade, får du besked med det samme og vi sørger for en hurtig afklaring, der lever op til dine forventninger. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os, at du som kunde kan anbefale os til dine kontakter, som det mest pålidelige flyttefirma på Sjælland.

Få et tilbud fra dit flyttefirma på Sjælland

Som privat eller virksomhed, kan en flytning ofte virke uoverskuelig.

Derfor kan du ringe til os når som helst fra Sjælland og det øvrige Danmark. Vi sender en mand, der skaber overblik over dit inventar. Dernæst modtager du et uforpligtende tilbud, der også kan involvere flyttefirmaets nedpakning af dine ting.

Dit flyttefirma på Sjælland klarer herfra hele eller dele af din flytning afhængigt af dit valg.

Flyttefirma på Sjælland pakker dine ting

Dit flyttefirma på Sjælland forsøger altid at gøre tingene så let for dig som muligt. Hvis du vælger os som dit flyttefirma på Sjælland, kan du uden beregning låne flyttekasser, etiketter og pakkepapir til nedpakning af dit inventar. Dit flyttefirma på Sjælland står også gerne for selve nedpakningen. Sig til og vi skriver nedpakning ind som en del af det tilbud, vi sender efter vores besøg.


Continental Removal er dit flyttefirma på sjælland.
Opbevaring hos flyttefirma på Sjælland

Dit flyttefirma på Sjælland tilbyder også opbevaring af dit inventar. Det gælder, hvad enten du privat- eller erhvervskunde.

Opbevaring foregår i flyttefirmaets opvarmede og tyverisikrede lagerhal i Tappernøje på Sjælland. Her kan du være sikker på, at dine ting står trykt og godt uden at lide overlast.

Ring til dit flyttefirma på Sjælland

Ring til os for en snak om hvilke af vores services, der passer til dig i din situation. Vi garanterer en sikker, hurtig og gnidningsfri flytning. Find kontaktoplysninger på dit sjællandske flyttefirma nedenfor.
CONTINENTAL REMOVAL  •  SAKSHOLMVEJ 41  •  4733 TAPPENØJE  •  TLF: 32 50 14 52   •  MOBIL: 40 58 84 52   •   MAIL: FE@CONTINENTALREMOVAL.DK