PRIVATFLYTNING

Spørgsmål i forbindelse med flytningen

Continental Removal tilbyder alle former for flytning og services i forbindelse hermed.

En flytning tager som regel udgangspunkt i et besøg af en af vore medarbejdere. Formålet med besøget er først og fremmest dannet et overblik over indbo, tilkørsels- og adgangsforhold, men også at svare på uafklarede spørgsmål i forbindelse med flytningen.


Vi kontakter dig

Kort efter vil du/I modtage et skriftligt uforpligtende tilbud. Efter der er indgået endelig aftale om flytning udlåner vi uden beregning flyttekasser, etiketter og pakkepapir til brug for nedpakningen.
Flyttekasserne afhentes uden beregning på din/jeres adresse cirka 14 dage efter flytningen.

Vi tilbyder alle former for privatflytning

Hos Continental Removal tilbyder vi alle former for flytning og services i forbindelse med privatflytning. Som særlig service kan vi tilbyde, at du får besøg af en af vore medarbejdere. Ved dette besøg skaber vi først og fremmest et overblik over indbo, tilkørsels- og adgangsforhold, men svarer også på uafklarede spørgsmål, der kunne være for kunden.

Det er ikke altid, at kunderne ved hvor meget af selve flytningen de kan lade os varetage og hvor fordelagtig prisen er, når du vælger en samlet pakke hos os. Vores store erfaring gør, at vi klarer selv store flytninger på kortest mulige tid, uden det går ud over kvaliteten af vores arbejde og det afspejler sig i en fordelagtig pris i sidste ende.


Hurtig og sikker privatflytning

Da vi klarer arbejdet på kortest mulige tid, får du også en fordelagtig pris, når du samarbejder med os. Vores store erfaring gør, at vi kan undgå problemer og ubehagelige overraskelser, inden de opstår. Igennem tiden har vi hjulpet mange fra blandt andet Næstved, Roskilde, Køge, Stor København og resten af Sjælland, og vi ser frem til at hjælpe dig også.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker besøg af en vores medarbejdere, eller blot ønsker at høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.
Vi ser frem til at høre fra dig!

CONTINENTAL REMOVAL  •  SAKSHOLMVEJ 41  •  4733 TAPPENØJE  •  TLF: 32 50 14 52   •  MOBIL: 40 58 84 52   •   MAIL: FE@CONTINENTALREMOVAL.DK